Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Ricardo Grigore, la un pas de Serie A. ”Dacă nu intervenea pandemia era transferat în proporţie de 80%-90% ”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20075713/1/grigore.jpg

Ricardo Grigore a fost la un pas de un transfer de senzaţie la începutul lui 2020. Gabi Răduţă, fostul şef al Academiei lui Dinamo a declarat că jucătorul ar fi semnat cu Cagliari, unde ar fi fost coleg cu Răzvan Marin, dacă nu ar fi intervenit pandemia de Covid.

De asemenea, acesta a declarat că şi Geani Creţu a avut o ofertă din Rusia, dar oficialii din ”Ştefan cel Mare” nu l-au lăsat să plece.

„Ricardo Grigore şi Geani Creţu au fost puşti amărâţi, din părinţi simpli. Geani Creţu a avut ofertă concretă din Rusia şi nu i s-a dat drumul, iar Ricardo Grigore, dacă nu intervenea pandemia, pleca la Cagliari. Era transferat în proporţie de 80%-90% în Serie A”, a spus Gabi Răduţă, la ProSport Live.

Gabi Răuţă a avut o reacţie dură după eşecul cu ultima clasată şi a ironizat transferurile făcute de Dinamo, în special pe cel al lui Morsay, adus împrumut de la Chievo în pauza de iarnă.

„În urmă cu aproximativ patru ani, Dinamo se lupta la campionat în play-off, acum e la retrogradare. Ne chinuiam pe la Bilbao, în Europa, cu Athletic. Iar acum… Există o diferenţă uriaşă între Dinamo în era Negoiţă şi Dinamo de acum.

De la Rivaldo la Morsay! Te apucă râsul… Rivaldo venea şi dădea sfaturi echipei în vestiar. Eu ştiu ce vorbesc, că am jucat şi contra fotbaliştilor, nu am făcut doar poze”, a spus Gabi Răduţă, potrivit GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele