Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Ricardo Grigore nu mai joacă la Dinamo din cauza unui memoriu la LPF. Jerry Gane a lămurit situaţia

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20027111/3/gri-2.jpg

Ricardo Grigore (21 de ani) a început sezonul ca titular incontestabil, dar în ultimele partide a pierdut echipa şi a apărut informaţia conform căreia, fanii din DDB au cerut scoaterea fundaşului.

Cei de la Fanatik scriu că totul a pornit de la memoriul înaintat de jucător către LPF, pentru neplata salariilor. Din acel moment Rici nu a mai prins echipa lui Dinamo, decât într-un singur joc.

Jerry Gane a dezminţit totul şi a declarat că fotbalistul s-a accidentat, suferind o entorză la gleznă, ce l-a făcut indisponibil trei săptămâni, iar ulterior a avut nevoie de mai mult timp pentru a se reacomoda.

”Problema este că Grigore a stat accidentat la începutul pregătirii, cu entorsă de gleznă, a lipsit trei săptămâni, acum a revenit la antrenamente de vreo trei săptămâni, s-a antrenat bine, a fost titular cu Sepsi, dar apoi am apelat la cuplul Ehmann - Puljic. Şi mai nou Bejan cu Elhmann.

Lipsa lui din teren nu are nicio legătură cu problemele financiare. Eu le-am promis jucătorilor că voi lua decizii legate de titularizare doar după ce văd la antrenamente. Îi voi da şi lui o şansă de a reveni”, a spus Gane, la Digi Sport, după meciul cu Viitorul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele