Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Rivaldo, impresionat de Mircea Lucescu: "A dovedit că vârsta nu e o problemă"

Stranieri Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19596221/1/lucescu-messi1.jpg

Mircea Lucescu continuă să antreneze la cel mai înalt nivel chiar dacă în această vară a împlinit 75 de ani, iar tehicianul român este lăudat de brazilianul Rivaldo care a remarcat prestaţia avută de Dinamo Kiev în meciul cu Barcelona, pierdut la limită de ucraineni, scor 1-2.

Rivaldo spune că Il Luce a dovedit că în cazul său vârsta de "doar un număr" şi că românul arată prin experienţa de la Kiev că mai are multe de oferit fotbalului.

 
"Mircea Lucescu a dovedit că vârsta nu e o problemă. Când a venit în Spania pentru meciul cu Barcelona din Champions League, Dinamo Kiev a fost o adversară greu de bătut, a jucat bine şi a creat probleme serioase Barcelonei.

Asta demonstrează că şi la de 75 de ani el continuă să îşi arate calităţile şi experienţa ca manager. La o astfel de vârstă, cel mai important este să recunoşti că nu ştii chiar totul şi că poţi învăţa în continuare de la asistenţii tăi sau de la alţii. În acest fel, poate combina experienţa cu noi cunoştinţe pentru a deveni şi mai bun.

Eu consider că un jucător sau antrenor profesionist nu ar trebui să refuze niciodată propuneri interesante (n.r. legat de faptul ca a semnat cu Dinamo Kiev după ce a antrenat-o pe Şahtior), dar, bineînţeles, sunt şi cazuri speciale. Au existat de-a lungul timpului transferuri controversate, cum a fost cel al lui Luis Figo, şi cred că şi eu aş fi păţit la fel dacă aş fi trecut direct de la FC Barcelona la Real Madrid
", a declarat Rivaldo în calitate de ambasador Betfair.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele