Ultima oră
Moment trist pentru croaţi! Rakitic s-a retras Moment trist pentru croaţi! Rakitic s-a retras
Gaz Metan - Dinamo, LIVE pe Look Plus, de la 21:00. Echipele probabile Gaz Metan - Dinamo, LIVE pe Look Plus, de la 21:00. Echipele probabile
Craiova a anunţat că a reziliat contractul unui fotbalist Craiova a anunţat că a reziliat contractul unui fotbalist
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal

Rivalele "muşcă" din Dinamo! Jucătorul ofertat de CFR şi Craiova după ce "câinii" au ajuns cu un picior în Liga 2

Dinamo Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19441770/1/sorescu.jpg


Deian Sorescu  este cel mai bun om al lui Dinamo în acest sezon, însă viitorul său pare să fie departe de clubul roş-alb, în condiţiile în care echipa din Ştefan cel Mare are nevoie de o minune pentru a mai evita retrogradarea în acest sezon.

CFR şi Craiova, la pândă

Iar granzii din Liga 1 vor să profite de situaţia în care se regăseşte Dinamo şi să obţină semnătura jucătorului de bandă la un preţ redus, pe modelul Dan Nistor la Craiova.

Conform Gazetei Sporturilor, Deian Sorescu e dorit de primele două clasate din Casa Liga 1 - CFR Cluj şi Craiova - iar Dinamo speră să obţină o sumă mai mare de 500.000 de euro pentru mijlocaş.

Va fi greu ca Dinamo să-l păstreze pe Sorescu şi în cazul în care echipa va reuşi să se menţină în Liga 1, însă în cazul retrogradării "câinii" vor fi nevoiţi să lase şi mai mult din preţ.

Există însă un avantaj al lui Dinamo la masa negocierilor, în condiţiile în care de Sorescu ar fi interesate şi echipe din străinătate, din Germania şi Rusia.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele