Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Robert Lewandowski ar fi putut fi dinamovist! Atacantul care a fost adus în locul lui a dezamăgit total

Dinamo Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19921191/1/robert-lewandowski-bayern-munich-2019-20-kocjpygntq5o15shxercno8tq.jpg

Dinamo a avut ocazia să îl transfere pe Robert Lewandowski (32 de ani), în urmă cu 13 ani. Şeful departamentului de scouting de la FC Voluntari, Gabriel Glăvan, a povestit într-un videoclip scurt cum Daniel Stanciu, la acea vreme impresar, i-a cerut o recomandare pentru un atacant.

Vârful propus a fost chiar superstarul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, care la acea vreme evolua în Polonia, la Lech Poznan. Potrivit lui Glăvan, Stanciu l-a informat că Lewandowski este considerat de Dinamo prea tânăr, iar în locul său a fost transferat Osvaldo Miranda.

”În 2009 (n.r.- corect 2008) m-a sunat Daniel Stanciu, care era impresar. M-a întrebat dacă nu am vreun atacant pe care să i-l propună lui Dinamo. I-am spus că mă interesez, apoi i-am transmis că era disponibil un polonez, Robert Lewandowski, de la Lech Poznan.

Daniel mi-a spus pe urmă că Dinamo îl consideră prea tânăr pe Lewandowski, avea nevoie de un atacant mai experimentat. Şi l-a adus pe Osvaldo Miranda.”, a mărturisit scouterul Gabriel Glăvan, pe TikTok.

Osvaldo Miranda a marcat doar patru goluri, în toate competiţiile, pentru Dinamo în 29 de meciuri. Miranda a fost cumpărat de Astra pentru 350.000 de euro după doar doi ani şi jumătate contractuali cu trupa din Ştefan cel Mare. Dinamo l-a adus de la Gimnasia pentru 1,2 milioane de euro.

Robert Lewandowski a fost ales cel mai bun fotbalist al anului 2020, primind prestigiosul trofeu ”The Best FIFA Men's Player”. 436 de goluri a marcat ”Super Lewi” pentru Bayern Munchen (271), Borussia Dortmund (103), Lech Poznan (41) şi Znicz Pruszkow (21). Polonezul a înscris pentru naţionala sa de 63 de ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele