Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen. Mesaj ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca vinul”

Bayern Munchen Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20403391/1/lewa.jpg

Robert Lewandowski a oferit un scurt interviu şi a vorbit despre posibilitatea de a se transfera de la Bayern Munchen.

Lewandowski este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din lume la ora actuală şi principalul candidat la cucerirea Balonului de Aur, sezonul acesta. Probabil el l-ar fi câştigat şi anul trecut, dacă decernarea ar mai fi avut loc. Tot el este şi câştigătorul Ghetei de Aur în acest sezon, cu 41 de goluri.

Întrebat despre o eventuală plecare din Bundesliga, atacantul lui Bayern a avut un răspuns categoric.

„Nu trebuie să-mi demonstrez valoarea în alt campionat. Pot concura cu cei mai buni din alte campionate în Champions League. Sunt 100% concentrat pe Bayern Munchen, nu mă gândesc la altceva. Voi mai fi aici pentru o vreme lungă, vârsta e doar un număr. Mă simt foarte bine, trăiesc cele mai bune momente din carieră. Corpul meu mai poate juca la cel mai înalt nivel în anii următori. Sunt ca un vin bun şi sper să devin tot mai bun”, a declarat Robert Lewandowski, după ce a primit Gheata de Aur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele