Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen. Mesaj ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca vinul”

Bayern Munchen Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20403391/1/lewa.jpg

Robert Lewandowski a oferit un scurt interviu şi a vorbit despre posibilitatea de a se transfera de la Bayern Munchen.

Lewandowski este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din lume la ora actuală şi principalul candidat la cucerirea Balonului de Aur, sezonul acesta. Probabil el l-ar fi câştigat şi anul trecut, dacă decernarea ar mai fi avut loc. Tot el este şi câştigătorul Ghetei de Aur în acest sezon, cu 41 de goluri.

Întrebat despre o eventuală plecare din Bundesliga, atacantul lui Bayern a avut un răspuns categoric.

„Nu trebuie să-mi demonstrez valoarea în alt campionat. Pot concura cu cei mai buni din alte campionate în Champions League. Sunt 100% concentrat pe Bayern Munchen, nu mă gândesc la altceva. Voi mai fi aici pentru o vreme lungă, vârsta e doar un număr. Mă simt foarte bine, trăiesc cele mai bune momente din carieră. Corpul meu mai poate juca la cel mai înalt nivel în anii următori. Sunt ca un vin bun şi sper să devin tot mai bun”, a declarat Robert Lewandowski, după ce a primit Gheata de Aur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele