Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

Roma - ŢSKA Sofia 0-0. Italienii se împiedică pe teren propriu şi nu reuşesc să profite de semieşecul CFR-ului cu Young Boys

Europa League Publicat pe 29 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19569400/2/roma-cska.jpg
AS Roma nu a reuşit să treacă pe teren propriu de ŢSKA Sofia, scor 0-0, într-un meci din Grupa A din Europa League, Rezultatul o avantajează pe CFR Cluj, care se menţine pe primul loc în grupă.
 
Italienii s-au chinuit 90 de minute cu ŢSKA, fără să reuşească să marcheze. Iar atunci când au reuşit să trimită mingea în plasă, prin Smalling, în debutul meciului, golul a fost anulat pentru un ofsaid.
 
Fanii Romei aflaţi faţa televizoarele au mai tresărit cu siguranţă în minutul 33, la faza la care Mkhitaryan a luat la ţintă transversala, însă şi bulgarii au avut ocaziile lor, arătând ca o nucă tare. 
 
După pauză, ŢSKA s-a retras şi mai mult, dar a încercat să-i surprindă pe contraatac pe italieni. Nu a reuşit să o facă, la fel cum nici Roma nu a găsit calea spre gol. S-a terminat în cele din urmă 0-0, rezultat care nu avantajează pe moment pe niciuna din cele două echipe.
 
Învingătoare în primul meci, 2-1 cu Young Boys, Roma se află pe locul 2, după CFR Cluj. Italienii au 4 puncte, la fel ca şi românii, însă CFR are un golaveraj superior (3-1) faţă de 2-1. Joia viitoare, cele două echipe se vor întâlni la Roma, în timp ce Young Boys, egala campioanei României în această seară (1-1) o va înfrunta pe ŢSKA.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele