Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

Roma - Young Boys Berna 3-1. Italienii câştigă fără probleme grupa şi merg în primăvara europeană

Europa League Publicat pe 3 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19638610/1/roma-young-boys.jpg
Roma s-a impus în faţa elveţienilor de la Young Boys Berna, 3-1, suficient ca să câştige grupa B din Europa League cu o etapă înainte de final.
 
Elveţienii au surprins după 34 de minute de jos, reuşind să deschidă scorul. Lefort l-a deschis excelent pe Nsame, iar puternicul atacant camerunez s-a descurcat cu fundaşii romani şi l-a învins pe Lopez.
 
Gazdele au reacţionat la timp şi au restabilit egalitatea cu un minut înainte de pauză. Pedro a şutat de la 6 metri, von Ballmoos a reuşit să respingă miraculos, dar mingea a sărit la Mayoral, care a reluat în plasă.
 
La un sfert de oră după reluarea jocului, Roma a trecut în avantaj, la o fază la care elveţienii au respins neconvingător, iar Calafiori a performat poarta cu o ghiulea de la circa 30 de metri. În minutul 81, Dezeko a liniştit apele şi a stabilit scorul final cu un şut frumos din interiorul careului, după o centrare primită de la Perez. Două minute mai târziu, Young Boys a rămas în inferioritate, după ce Camara l-a lovit pe Mkhitaryan.
 
Până la finalul meciului nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că italienii s-au impus cu 3-1, rezultat care le consolidează primul loc în grupa B. Roma face acum 13 puncte şi câştigă fără emoţii grupa, în timp ce Young Boys rămâne cu 7 puncte şi e a doua. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 5 puncte, iar ultima este ŢSKA Sofia, echipă care are abia 2 puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele