Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

România încheie fără medalie Campionatul European de gimnastică! Maria Ceplinschi a obţinut locul 5 în finală la sol

Gimnastica Publicat pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20138931/1/maria-ueg.jpg

Gimnasta Maria Ceplinschi s-a clasat, duminică, pe locul 5 în finala la sol, la CE de la Basel. România a încheiat fără medalie această ediţie, după retragerea Larisei Iordache din trei finale, din cauza problemelor de sănătate.

Medalia de aur la sol a fost câştigată de Jessia Gadirova (Marea Britanie, 13.966). Pe podium au mai urcat rusoaica Angelina Melnikova (13.900) şi Vanessa Ferrari (Italia, 13.600).

Cu nota 12.966, Maria Ceplinschi s-a clasat pe locul 5, după ce în calificări a fost prima rezervă şi a beneficiat de loc în finală ca urmare a retragerii Larisei Iordache.

Larisa Iordache a părăsit, sâmbătă, spitalul în care a fost internată miercuri, după calificările din cadrul CE de la Basel, şi nu a mai putut lua startul în finalele în care era calificată (individual-compus, sol şi bârnă) din cauza unei crize renale, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice.

Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus.

La masculin, România nu a avut niciun gimnast calificat în finale.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele