Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

România, prima victorie din precalificările Campionatului European 2025 la baschet masculin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20484812/1/rom-bas.jpg

Naţionala de baschet masculin a României a învins duminică, în deplasare, reprezentativa Luxemburg, scor 73-70 (44-40), în primul meci din grupa B a precalificărilor Campionatului European din 2025.

Principalii marcatori ai partidei au fost Laurent 19 puncte, pentru gazde, respectiv K. Richard 16, pentru România.

Disputa cu Luxemburg a reprezentat şi prima partidă oficială pentru antrenorul principal Dragan Petricevici de la numirea în funcţie, în luna octombrie, o revenire, de fapt, a tehnicianului pe banca tricolorilor.

Din grupa României mai face parte naţionala Albaniei, care a învins în prima dispută a grupei B pe Luxemburg, cu 92-89.

Se va juca pe sistemul ”fiecare cu fiecare” în dublă manşă, iar tricolorii au în continuare următorul program: cu Albania (24 februarie 2022, acasă), cu Luxemburg (30 iunie, acasă) şi cu Albania (3 iulie, deplasare).

Din cele 10 echipe naţionale implicate în prima fază a precalificărilor, prima clasată în fiecare din cele trei grupe se va califica mai departe, precum şi una de pe locul secund cu cea mai bună linie de clasament.

Meciurile din faza a doua a precalificărilor se vor juca în august 2022, noiembrie 2022 şi februarie 2023.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele