Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

România va avea selecţioner în scurt timp. Mihai Stoichiţă: ”Sâmbătă o să fie comunicat”

Echipa nationala Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20562974/1/romania-germania-preliminariile-cm-2022-28-03-2021-2.jpg

Mai e puţin până când România va avea, în sfârşit, selecţioner. Acesta este anunţul făcut de Mihai Stoichiţă, care a precizat clar că vineri FRF va ajunge la înţelegere cu unul dintre candidaţi, iar sâmbătă se va face şi precizarea oficială, cu cine s-a căzut la un acord.

Din informaţiile oferite joi de Stoichiţă, se pare că şi acum FRF pistonează mai multe piste, cel mai probabil existând oscilaţii între Edi Iordănescu şi Ladislau Boloni, cu un plus pentru primul în privinţa discuţiilor.

Vineri se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme.

Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor, adică să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. 

Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige, pentru că de antrenat nu este timp. Sunt cinci zile, maximum, până la meci”, a declarat Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, pentru as.ro.

Discuţiile dintre Edward Iordănescu (43 de ani) şi Răzvan Burleanu au avansat în ultimele zile, iar şeful FRF i-a promis fostului antrenor de la FCSB că e cât se poate de flexibil în ceea ce priveşte clauza care l-a contrariat, deja, pe Ladislau Boloni.

GSP anunţă că Iordănescu jr. este 90% noul selecţioner al României. Cele două părţi s-au înţeles la toate aspectele şi în aceste momente se tipăreşte contractul, pe care antrenorul îl va studia. Dacă totul este în regulă, el va prelua România.

Concret, Boloni a întârziat un răspuns în momentul în care cuplul Burleanu-Stoichiţă au vrut să introducă în contract o clauză de reziliere automată a înţelegerii dacă România nu prinde cel puţin locul al doilea în grupa de Liga Naţiunilor cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru, iar acest detaliu e interpretat în aceeaşi nuanţă şi de către fiul lui Anghel Iordănescu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri