România, victorii pe linie în prima zi a Campionatelor Mondiale - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Uncategorized

România, victorii pe linie în prima zi a Campionatelor Mondiale

La Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au debutat întrecerile Campionatelor Mondiale de futnet pentru seniori. Echipa națională a României a repurtat numai victorii în această zi. Ioan Creț a debutat la simplu cu o victorie în grupe contra reprezentantului Poloniei, scor 2-0 (11-6, 11-7).

La dublu, formația noastră a învins Franța cu 2-0 (11-6, 11-8). La triplu, formația tricoloră a obținut deja calificarea în grupele principale, după victoriile cu SUA 2-0 (11-2, 11-4), respectiv Ungaria 2-0 (11-6, 11-6).

La proba de triplu, băieții noștri merg în grupele principale, unde vor întâlni Cehia și Polonia sau Columbia. O victorie în aceste meciuri ne-ar asigura calificarea în semifinale.

La Brno, în Cehia, în 2016, România a cucerit o medalie de argint la simplu, prin Georgel Bobiș. La dublu am ocupat locul 4, iar la triplu am fost pe 5.

Campionatele Mondiale de futnet se văd pe Look Sport, câte patru ore în fiecare zi.

Un comentariu pentru “România, victorii pe linie în prima zi a Campionatelor Mondiale

  1. Un pic dezamagita…Am vrut sa cumpar bilete sa intram impreuna cu copiii la campionat, dar sincer nu ar fi fost o problema pretul pt un adult, dar copiii nu au nici un fel de reducere. Am 2 copii de 5 si 7 ani si nici la tinut in brate nu ne incadram, asta in conditiile in care sala este aproape goala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine