Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

România vrea să organizeze Campionatul Mondial de Rugby şi încă un EURO!

Fotbal Internațional Publicat pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19370632/1/arena-nationala.jpg

România îşi propune să organizeze, peste 8 ani, Campionatul European U21 de fotbal. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat că planul este conturat, iar în acest sens a venit şi acordul Federaţiei Române de Fotbal. Este vorba de EURO 2028.

Un anunţ şi mai interesant a venit cu privire la rugby. România ia în calcul organizarea unui Campionat Mondial, alături de Bulgaria, Serbia şi Grecia! ”Plănuim să organizăm Campionatul European de Tineret de fotbal la Bucureşti, e o colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, lucrăm la asta. Euro 2028 în România e o idee generoasă, în parteneriat cu Bulgaria, Serbia, Grecia. Un dosar comun ar putea fi. Ne gândim şi Campionatul Mondial de Rugby”, a spus Ionuţ Stroe la Pro X.

Până atunci, la nivel fotbalistic, România are de trecut un hop important şi să se califice la EURO. Barajul din Liga Naţiunilor pentru calificarea la Campionatul European de la anul, dintre România şi Islanda va avea loc spre sfârşitul lui 2020, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Deocamdată, la UEFA sunt luate în calcul trei variante, septembrie, octombrie sau noiembrie, dar un anunţ oficial va fi făcut la jumătatea lunii iunie, când va avea loc un Comitet Executiv.

Dacă se va alege luna noiembrie, meciul ar putea să nu aibă loc în Islanda, întrucât se aşteaptă ca terenul să nu se prezinte în cele mai bune condiţii.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri