Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Romanian Endurance Series şi Moto RC se văd în exclusivitate pe LOOK SPORT 3!

Auto-Moto Publicat pe 10 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19966331/1/res2021.jpg

După achiziţionarea competiţiei interne Super Rally Series, LOOKSPORT 3, vine cu două noi competiţii pentru telespectatorii pasionaţi de sporturile cu motor: Romanian Endurance Series - unicul campionat de circuit din Romania ce reuneşte la start turisme, GT-uri şi prototipuri şi Moto RC - cel mai tare campionat de motociclism viteză din România. Acestea vor putea fi văzute în exclusivitate pe LOOKSPORT 3, în următorii 5 ani.

Primele etape ale unicului campionat de circuit din România - Romanian Endurance Series se vor desfăşura pe primul circuit de viteză din România – MotorPark Romania (Adâncata) iar alte două dintre ele se vor desfăşura la Târgu Mureş pe Transilvania Motor Ring. Sergiu Nicolae, campionul de anul trecut spune:”Anul trecut a fost cel mai disputat campionat de până acum iar competiţia creşte de la an la an. Drept urmare ne aşteptăm ca în 2021 să fie chiar mai competitiv. Alături de echipa mea, cei de la Willi Motorsport , venim cu o nouă maşină şi suntem pregătiţi pentru a câştiga. Îi invităm pe pasionaţii de sporturi cu motor să vină atât pe circuit cât şi în faţa televizoarelor să vadă spectacolul pe care îl aducem, etapă după etapă.”

Moto RC este cea mai populară competiţie de motociclism viteză din sud-estul Europei şi anul acesta va avea şase etape, începând cu 23-25 aprilie şi cu ultima etapa programată pe 1-3 octombrie. Competiţia are cinci clase – Stock 1000, Stock 600, Stock 300, Rookies 1000 şi Rookies 600. Clasele Stock adună la start unii dintre cei mai rapizi piloţi din ţară şi din această parte a Europei.

De asemenea pe LOOKSPORT 3 pot fi văzute şi competiţiile majore ale sporturilor cu motor, telespectatorii fiind invitaţi pe circuitele din întreaga lume, pregătite pentru bolizii pe patru roţi din Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche Supercup sau pentru supermotocicletele din Moto GP dar şi Moto 2, Moto 3 şi Moto E.  
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele