Ultima oră
Fotbal feminin | România - Elveţia se joacă la Mogoşoaia în 27 octombrie Fotbal feminin | România - Elveţia se joacă la Mogoşoaia în 27 octombrie
Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online
Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit" Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit"
AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!" AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB

Românul care se bucură de respectul etern al lui Cristiano Ronaldo: "El şi mama lui mi-au mulţumit în faţă de două ori"

Stranieri Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19446492/1/cr7.jpg


Ladislau Boloni, unul dintre oamenii care au avut un rol important în ascensiunea lui Cristiano Ronaldo, şi-a adus aminte de momentele în care superstarul portughez al lui Juventus Torino i-a mulţumit pentru contribuţia pe care a avut-o în cariera sa.
 
Antrenorul român are meritul de a fi văzut în Ronaldo un talent imens, la o vârstă foarte fragedă, iar lusitanul i-a rămas recunoscător pentru momentele de la startul drumului său în fotbal: ”Nu, nu l-am creat eu pe Ronaldo, doar i-am dat sfaturi bune într-un moment bun. L-am condus în direcţia corectă. Ronaldo şi mama lui mi-au mulţumit în faţă de două ori. Prima dată la Madeira, când juca la Sporting, şi a doua oară la Paris, când a câştigat Balonul de Aur. Stăteam lângă mama lui şi eram foarte mândru”, a declarat Boloni, într-un interviu pentru maghiarii de la mardiner.hu.
 
Cu modestia care-l caracterizează, Loţi refuză să îmbrace haina de descoperitor al lui Ronaldo, dar ştie că a avut un rol esenţial în dezvoltarea sa ca jucător, mai ales că a fost cel care l-a mutat din centrul atacului în bandă: ”La echipa de tineret juca număr 9, dar am decis să-l joc ”aripă” dreapta, deoarece era tânăr şi avea doar 60 de kilograme, aşa că era dificil pentru el să ţină mingea când avea în spate un fundaş de 100 de kilograme”, spunea Boloni, pentru Marca, înainte să-şi amintească modul în care a operat tranziţia lui Ronaldo spre echipa mare a lui Sporting Lisabona: ”Am fost să văd echipa de tineret şi l-am rugat să vină la prima echipă, deoarece avea o foarte bună condiţie fizică, era foarte rapid şi avea calităţi tehnice extraordinare. Când l-am văzut în acţiune, am decis să nu se mai întoarcă să joace pentr echipa de tineret. Juca şi se purta cu foarte multă maturitate”.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele