Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

Romelu Lukaku, aproape de un transfer record la Chelsea. Belgianul pleacă să semneze contractul

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20359281/1/lukaku.jpg

Internaţionalul belgian Romelu Lukaku, atacantul echipei Inter Milano, este aproape de un transfer la formaţia engleză Chelsea Londra, în schimbul unei sume record pentru Serie A, circa 130 de milioane de euro, anunţă presa italiană.

Chelsea a făcut deja o ofertă de peste 100 de milioane de euro, potrivit Gazzetta dello Sport şi Corriere dello Sport.

Cei de laSky Sports scriu că atacantul belgian va zbura miercuri seara înspre Londra, pentru a semna cu deţinătoarea Ligii Campionilor.

Dacă transferul se va realiza, Romelu Lukaku va deveni cel mai scump fotbalist vândut de un club italian, depăşind transferul francezului Paul Pogba, cedat de Juventus Torino la Manchester United, în 2016, pentru 105 milioane de euro.

Romelu Lukaku a mai jucat la Chelsea între 2013 şi 2017, marcând 87 de goluri în 166 de partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele