Ultima oră
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"

Romina Oprandi se retrage din tenis. Carieră decimată de accidentări

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19353367/1/oprandi.jpg

Aventura în tenis a Rominei Oprandi s-a încheiat după un lung şir de accidentări care i-au măcinat nu doar fizicul, ci şi cariera sportivă.

Oprandi(34 de ani) a avut de-a lungul anilori nu mai puţin de 16 accidentări care au ţinut-o departe de competiţii. Cea mai afectată parte a corpului a fost umărul drept, la care a suferit numai puţin de 8 intervenţii chirurgicale.

Jucătoarea din Elveţia a avut cea mai bună clasare în circuitul WTA în luna iunie 2013, când s-a clasat pe poziţia 32. De asemenea a evoluat bine şi în proba de dublu, unde a avut locul 112 ca cea mai bună clasare.

Chiar dacă în circuitul WTA a disputat o singură finală, fost jucătoare se poate mândri cu 26 de titluri la simplu şi 11 la dublu în turneele ITF. În 18 ani de carieră a acumulat câştiguri de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Ultima partidă oficială a fost disputată anul trecut, la Brescia, în cadrul unui turneu ITF, când a fost nevoită să se retragă în primul set, într-un meci cu italianca Deborah Chiesa(401 WTA).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele