Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Ronaldinho, mai afectat ca niciodată: ”Acel zâmbet pe care îl ştim începe să dispară, dar a comis un delict”. Ultimele detalii despre situaţia brazilianului din închisoare

Fotbal Internațional Publicat pe 29 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19318537/2/ronaldinho.jpg

Ronaldinho se simte din ce în ce mai rău în spatele gratiilor. Brazilianul a fost vizitat recent de fostul fotbalist Nelson Cuevas, care a povestit în presă situaţia lui Ronaldinho.

Cuevas a evidenţiat faptul că, deşi la primele imagini din închisoare Ronaldinho nu părea afectat, acest lucru începe să se simtă. Se află de mai bine de o lună închis.

"El nu e deloc fericit acolo, acel zâmbet pe care îl ştim cu toţii începe să dispară. Nu e obişnuit să trăiască într-un asemenea loc, într-o închisoare. Eu le-am propus avocaţilor ca Ronaldinho şi fratele lui să locuiască cu mine, în arest la domiciliu.

Sper ca totul să iasă cum am plănuit. Ronaldinho a intrat în această piesă proastă şi a picat la mijloc, dar autorităţile ştiu că nu el se află în spatele lucrurilor. Ronaldinho este o victimă, dar în acelaşi timp a comis un mare delict. A pretins că un document fals este, de fapt, documentul său original", a spus Nelson Cuevas, citat de cotidianul Sport.

Procurorii care anchetează cazul lui Ronaldinho, reţinut în Paraguay pentru folosirea de paşaport fals, consideră că ar fi vorba şi de spălare de bani implicând o femeie care l-a invitat pe fostul jucător la Asuncion.

Anchetatorii au început să examineze mailurile şi mesajele de pe telefoanele lui Ronaldinho şi fratelui său Roberto Assis. Procurorul Osmar Legal a declarat că se anchetează legătura dintre cei doi fraţi şi Dalia Lopez, o femeie de afaceri care le-a organizat vizita şi cu care s-au întâlnit la sosirea la Asuncion.

Dalia Lopez, care conduce o fundaţie caritabilă, este de negăsit, ea fiind bănuită de implicare în crima organizată şi de producere şi utilizare de documente false. Ronaldinho şi Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi.

Ei fac obiectul unei anchete judiciare, după ce au fost confiscate paşapoarte false din camera lor de hotel din Asuncion.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri