Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Ronaldinho rămâne în arest! Decizia luată de un tribunal din Paraguay

Special Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19418730/1/ron.jpg

O instanţă din Paraguay a respins cererea de eliberare a fostului fotbalist Ronaldinho, 40 de ani, care este reţinut de patru luni pentru utilizare de documente de identitate false.

O anchetă a fost deschisă în cazul fostului fotbalist al echipelor Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain pentru presupusele sale legături cu o reţea care operează în domeniul jocurilor de noroc şi pentru folosirea de paşapoarte falsificate.

Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Assis Moreira, au fost reţinuţi la 6 martie pentru utilizarea de paşapoarte falsificate în Paraguay.

După ce au stat 32 de zile într-o închisoare de stat, cei doi bărbaţi au fost mutaţi într-un hotel din centrul Asuncionului, amenajat ca închisoare temporară pentru ei, în aşteptarea procesului.

Ronaldinho şi fratele lui au făcut apel la decizia de reţinere, însă fără succes.

Aproximativ 18 persoane au fost deja arestate în legătură cu acest caz, majoritatea oficiali ai serviciilor de imigrare şi poliţişti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele