Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Ronaldo continuă să scrie istorie! Messi, lăsat în urmă de portughez cu statistici incredibile

Juventus Publicat pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19973452/1/ronaldo-cristiano.jpg

Cristiano Ronaldo scrie istorie şi în afara terenului de fotbal, pe social media. Portughezul a devenit cea mai urmărită persoană din lume, pe platformele Facebook, Instagram şi Twitter. În total, multiplul câştigător al Balonului de Aur însumează peste 500 de milioane de urmăritori pe cele trei site-uri de socializare.

Numai pe Instagram, Ronaldo este urmărit de peste 260 de milioane de persoane, adică aproximativ 15% din totalul celor care au cont pe această platformă. Pe Twitter, fotbalistul este urmărit de 147 de milioane de oameni, iar pe Facebook are 125 de milioane.

 

Era disputei dintre Messi şi Ronaldo e pe final, iar mulţi fani ai fotbalului încep să se gândească într-un mod nostalgic la vremurile care vor veni, fără unul dintre ei în primă fază, după care fără amândoi. În direct la Fotbal Look, după ce Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, Daniel Stanciu şi Mirel Albon au vorbit despre rivalitatea dintre Messi şi Ronaldo, dar şi cum au împărţit aceştia lumea fotbalului, în zeci de ani de rivalitate pe teren.

Daniel Stanciu: ”E o diferenţă între cei doi şi restul. E greu să compari, e ca disputa dintre Pele şi Maradona. E clar că vorbim acum de ceva diferit din jocul de zi cu zi. Fanii au provocat această dispută şi ei, iar spaniolii au avut norocul să îi aibă pe amândoi acolo, să îi vadă altfel”. 

Mirel Albon: ”Când a plecat de la Real Madrid, Guardiola spunea că Real Madrid va pierde 50 de goluri pe an. Nu ştiu de ce oamenii trebuie să îl placă ori pe Messi, ori pe Ronaldo. Noi trebuie să ne bucurăm că suntem contemporani cu ei. Pentru mine e o dilemă de ce Messi nu a reuşit să câştige ceva cu Argentina. Cred că pentru el, sezonul lung la Barcelona a contat, pentru că se doreşte campionatul, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor acolo, an de an. Tot timpul Barcelona avea trei obiective, iar Messi nu mi se pare că are forţa fizică necesară să facă acest lucru. Să ducă un sezon la un nivel foarte înalt, aşa cum reuşeşte fizic Ronaldo”.

Ronaldo, cu o mână pe încă un trofeu

Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Inter Milano, în manşa a doua a semifinalelor.

În partida tur, disputată la 2 februarie, la Milano, torinezii au învins cu scorul de 2-1.

La gazde, fundaşul Radu Drăguşin a rămas pe banca de rezerve.

Adversara campioanei en-titre din finală va fi cunoscută miercuri, după meciul Atalanta - Napoli. În tur, scorul a fost 0-0.

Ultimul act al Cupei Italiei va avea loc la 19 mai, la Milano.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele