Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ronaldo, scos la vânzare de Juventus?! Torinezii ar avea probleme financiare şi aşteaptă ofertele

Fotbal Internațional Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19320753/1/ronaldo-juventus.jpg

Pandemia de coronavirus ar putea duce la plecare lui Cristiano Ronaldo de la Juventus. Presa din Italia anunţă că torinezii vor avea probleme cu banii, astfel că iau în calcul vânzarea portughezului, care are cel mai mare salariu de la echipă.

Ronaldo primeşte 31 de milioane de euro/an, iar Il Messaggero notează că cedarea lui este o variantă luată în calcul, pentru ca pauza priciunuită de COVID-19 să fie suportată mai uşor. Chiar dacă în urmă cu câteva zile salariile tuturor jucători au fost scăzute, bugetul lui Juventus tot are de suferit. Campioana Italiei ar solicita, în schimbul unui transfer în vară, 70 de milioane de euro.

Ronaldo se află în autoizolare în Portugalia

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care cere fanilor să stea acasă în aceste vremuri dificile pentru întreaga lume, dar şi să ajute personalul medical care luptă pentru salvarea de vieţi.

"În aceste momente dificile pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru ceea ce contează - sănătatea noastră, familia noastră şi persoanele dragi. Staţi acasă şi haideţi să ajutăm personalul medical care luptă pentru salvarea vieţilor noastre", a scris Ronaldo pe reţelele de socializare, el postând o fotografie în care apare alături de trei dintre copiii săi: Eva, Mateo si Alana Martina.

Mesajul de luni a apărut după o polemică iscată deoarece Ronaldo, logodnica lui Georgina şi copiii lor au fost văzuţi la o plimbare prin Funchal. El însă nu a încălcat nicio regulă, deoarece în Portugalia măsurile de izolare nu sunt atât de riguroase faţă de cele din Italia.

Jucătorul de 35 de ani este în Portugalia din 10 martie, el plecând mai întâi pentru a fi alături de mama sa, care a suferit un atac vascular cerebral.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri