Ultima oră
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene

Ronaldo şi-a prezentant condoleanţele pentru cel pe care îl considera un prieten de suflet. ”Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19629573/1/ron-mar.jpg

Cristiano Ronaldo a notat, alături de o fotografie, miercuri, că Diego Maradona, prietenul său de care se desparte astăzi, pleacă prea devreme, dar lasă “o moştenire fără limite”.

“Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu va fi ocupat niciodată. Odihneşte-te în pace, craque. Nu vei fi uitat niciodată”, este mesajul lui Ronaldo, pe pagina personală de Twitter.

Numeroase personalităţi ale sportului mondial, precum şi cluburile, au postat în social media şi pe site-urile oficiale mesaje de condoleanţe.

Fostul fotbalist Rudi Voller, în prezent oficial la Bayer Leverkusen, s-a declarat foarte afectat de decesul lui Maradona: “Moartea lui Diego Maradona mă afectează foarte mult. S-a născut în acelaşi an cu mine, aşa că am fost deseori adversari la Cupa Mondială şi în Italia. Un jucător minunat. Decesul său venit prea devreme este o lovitură dură pentru lumea fotbalului”.

“Odihneşte-te în pace, prietene. O îmbrăţişare puternică familiei sale şi poporului argentinian”, a noytat şi Carles Puyol.

Davor Suker consideră că Maradona a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor: “A plecat cel mai mare din istorie, cel mai bun fotbalist din lume. Îmi pare foarte rău pentru familia sa şi pentru durerea pe care o trăieşte acum. Am avut norocul să joc cu el, să îi fiu prieten, să mă bucur de fotbalul său, să fiu în acelaşi vestoar cu el. Durerea este foarte mare. Pleacă cel mai mare”.

“Mulţumiri eterne. Diego etern”, este şi reacţia clubului Boca Juniors, clubul de suflet a lui Maradona.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri