Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Ruben Albes şi-a setat obiectivul, după succesul cu Academica Clinceni. "Cu siguranţă nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar cred că am câştigat datorită mentalităţii de învingători”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19438544/1/albes.jpg

FC Hermannstadt a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1.

Ruben Albes nu s-a declarat extrem de mulţumit de jocul elevilor săi, dar anunţă ambiţii mari pe final de sezon. Acesta vrea ca Hermannstadt să încheie play-out-ul pe locul secund, după Viitorul, care a câştigat deja matematic.

"Cu siguranţă nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar cred că am câştigat datorită mentalităţii de învingători. Este momentul să privim spre locul 2 şi să nu mai privim tot timpul la ce e sub noi", a declarat tehnicianul spaniol, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele