Ultima oră
Metaloglobus ratează şansa de a urca pe primul loc. Recea, încă o surpriză plăcută. Rezultatele zilei din Liga 2 Metaloglobus ratează şansa de a urca pe primul loc. Recea, încă o surpriză plăcută. Rezultatele zilei din Liga 2
ACUM pe Look Sport+: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-0. VIDEO | Chunchukov deschide scorul ACUM pe Look Sport+: Academica Clinceni - Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-0. VIDEO | Chunchukov deschide scorul
Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc" Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc"
Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele” Viitorul nu concepe paşi greşiţi cu Poli Iaşi. ”Avem o echipă foarte bună şi, dacă vom continua tot aşa, ne vom îndeplini obiectivele”
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”

Ruben de la Barrera, despre venirea la Viitorul: ”Gică Hagi a fost cel care m-a sunat. El mi-a expus proiectul”

Viitorul Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19480732/1/gica-hagi.jpg

Ruben de la Barrera, antrenorul echipei Viitorul, a vorbit despre modul în care a venit la Constanţa. Spaniolul a sosit în Casa Liga 1, după ce a fost contactat de Gică Hagi. Numele ”Regelui”, dar şi proiectul care i-a fost pus în faţă, şi despre care i s-a povestit, l-au convins să vină.

Gică Hagi a fost cel care m-a sunat. El mi-a expus proiectul, ce se întâmplă aici, ce dorea să se facă şi în acest sens m-a sedus această idee. Despre Viitorul mi s-a spus tot ce am găsit aici. Văd organizare, structura, văd intenţii, văd tineri, văd prezentul, dar cel mai important, văd viitor”, a declarat Ruben de la Barrera, pentru TelekomSport.

Ruben de la Barrera nu a început foarte bine la Viitorul, înregistrând un eşec şi un egal, 0-3 cu FCSB şi 1-1 cu UTA. Nici jocul Viitorului nu a arătat bine cu spaniolul la cârmă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele