Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Ruga lui Petrescu a fost ascultată! CFR Cluj anunţă noi transferuri

CFR Cluj Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19570213/1/rps3921.jpg

Dan Petrescu s-a plâns de faptul că nu are la dispoziţie jucători foarte mulţi, dar şi de faptul că în această vară nu s-au făcut nici pe departe transferurile pe care le dorea. Antrenorul a expus totul după meciul cu Young Boys, 1-1, din grupele Europa League.

Se pare că şefii CFR-ului au auzit nemulţumirile lui Dan Petrescu şi acum pregătesc mai multe mutări. Marius Bilaşco a recunoscut acest lucru, dar nu a dat foarte multe informaţii. A precizat însă, că problemele vor persista în continuare, cel puţin în cupa europeană, ţinând cont de faptul că jucătorii care vor veni nu pot fi trecuţi pe lista UEFA.

Ne dorim să mai aducem câţiva jucători în perioada următoare. Din păcate nu vom putea să îi trecem pe lista UEFA, însă îi va ajuta pe Dan Petrescu pentru a face rotaţia în meciurile din campionat. Sper ca accidentarea lui Vinicius să nu fie gravă. Mike Cestor urmează să se opereze şi nu ne vom putea baza pe el o perioadă destul de mare”, a spus Bilaşco.

Dan Petrescu, 52 de ani, a avut un discurs dur după CFR - Young Boys 1-1. Supărat pe accidentarea lui Vinicius, a criticat conducerea pentru că nu i-a mai adus fundaşi centrali, aşa cum a cerut în mai multe rânduri.

Ştiam că e unul dintre cei mai agresivi adversari care a venit la Cluj în cupele europene. Au dominat cu Roma de la un capăt la altul, sunt convins că sunt favoriţi cerţi. Au un lot extraordinar, iar noi pierdem jucători de la meci la meci. Sunt terminat din punct de vedere psihic, nu mai avem soluţii în Europa. Va trebui să inventez cupluri de fundaşi centrali, au mai rămas Manea şi Ciobotariu. Burcă şi Susic sunt obosiţi, nu am cum să-i mai bag. Nu mă aşteptam să avem o evoluţie aşa bună, să conducem. Îmi reproşez mie că s-a accidentat Vinicius. Ştiţi că Vinicius nu iese niciodată. Poate, dacă era el în teren, nu luam gol. Dar Manea a jucat cont, ţinând cont că l-am luat din tribună şi l-am băgat fundaş central.

După specialiştii din România ar trebui să avem 25 de puncte din două meciuri. Nu vedeţi ce lot au? La 1-0 au intrat jucători din naţionalele Serbiei şi Camerunului. Parcă au dominat mai mult, dar avem băieţi care se sacrifică mult. Rezultatul era mai bun dacă nu conduceam, era mai bun un 0-0. Când am spus că ŢSKA Sofia e echipă bună, mi s-a spus că nu ştiu fotbal. Dar cum dracului au făcut 0-0 la Roma? Dacă-i aveam pe Cestor, Vinicius şi Bordeianu, aveam şase puncte şi eram încrezător şi la campionat", a spus Dan Petrescu, la finalul remizei cu campioana Elveţiei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele