Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ruptură la Iaşi? Andrei Cristea nu a fost convocat pentru meciul cu Clinceni. Mesajul postat de atacant

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19439147/1/cri.jpg

Poli Iaşi a câştigat cu scorul de 1-0, partida contra celor de la Academica Clinceni, în urma căreia formaţia moldavă are şanse mari să evite un loc care ar duce în Liga 2.

Un lucru surprinzător a fost faptul că în lot nu a fost inclus Andrei Cristea, atacantul cu peste 100 de reuşite în Casa Liga 1, care a dus greul de foarte multe ori pentru Iaşi, aducând puncte preţioase prin golurile sale.

Rednic a explicat situaţia: Andrei Cristea îşi doreşte să joace, a văzut că nu e titular, nu a jucat ultimul meci şi nu mi-a plăcut atitudinea lui din ultimele zile. Aşa am decis să nu îl includ în lot”.

Replica fotbalistului a venit pe Facebook: „Nu e cazul sa vorbesc despre lucruri de vestiar în public. E decizia antrenorului într-un moment decisiv pentru noi. La fel ca şi-n alte sezoane sunt trup şi suflet alături de Iaşi, de club. Dacă va fi nevoie de mine voi juca cu aceeaşi ardoare pentru a scoate echipa din situaţia în care s-a ajuns”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele