Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

S-a aflat campionatul unde ar putea ajunge Florin Tănase. ”M-au sunat de acolo şi mi-au zis că nu s-a aprobat încă bugetul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20234141/1/tan.jpg

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că a refuzat o ofertă în valoare de 4 milioane de euro pentru căpitanul echipei şi golgheterul Ligii 1 în acest sezon, Florin Tănase. Totuşi, acest transfer nu este departe de a fi realizat, întrucât Becali vrea 4,5 milioane de euro. Tănase ar primi un salariu anual excelent: 1,5 milioane de euro.

Florin Tănase (26 de ani) a câştigat titlul de golgheter al Ligii 1 în acest sezon, după ce a înscris 24 de goluri în 34 de meciuri. Tănase a anunţat că vrea să plece de la FCSB, întrucât simte că este momentul potrivit pentru un transfer în străinătate.

Gigi Becali a declarat că fotbalistul său este dorit de o formaţie din Golf, care ar putea să îl transfere în cele din urmă.

„E posibil să vină Budescu, dar n-are nicio legătură cu Tănase, nu e nicio treabă. Echipa care îl vrea pe Tănase e din altă Arabia… nu e din Arabia Saudită. M-au sunat de acolo şi mi-au zis că nu s-a aprobat încă bugetul, nu ştiu când o să înceapă acolo în ţările acestea arabe unde se duce el, nu ştiu la ce echipă, au zis «dom’le să nu se supere domnul Becali că nu pleacă repede». Eu cred că Tănase va pleca”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele