Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

S-a aflat cât plăteşte AC Milan pentru transferul lui Ciprian Tătăruşanu, de la Olympique Lyon

AC Milan Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19475936/1/tatarusanu.jpg

AC Milan va plăti 500.000 de euro pentru transferul goalkeeper-ului român Ciprian Tătăruşanu, de la Olympique Lyon, anunţă presa franceză.

L'Equipe a aflat detaliile transferului lui Ciprian Tătăruşanu, duoă ce presa din Italia a anunţat miercuri că internaţionalul român va semna cu AC Milan.

Nemulţumit că este rezerva lui Anthony Lopes şi că a jucat doar şase meciuri în sezonul precedent, Ciprian Tătăruşanu a cerut conducerii să fie lăsat să plece, iar şefii lui Lyon au acceptat.

Paolo Maldini a negociat transferul lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan

L'Equipe notează că legendarul Paolo Maldini, directorul tehnic al lui AC Milan, a fost cel care a negociat cu Juninho, directorul sportiv al francezilor, pentru transferul lui Tătăruşanu, portarul român fiind apreciat pentru evoluţiile avute la Fiorentina, între 2014 şi 2017.

Mutarea se va face pentru jumătate de milion de euro, iar Ciprian Tătăruşanu va semna un contract valabil trei ani, după efectuarea vizitei medicale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele