Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

S-a aflat cât plăteşte AC Milan pentru transferul lui Ciprian Tătăruşanu, de la Olympique Lyon

AC Milan Publicat pe 9 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19475936/1/tatarusanu.jpg

AC Milan va plăti 500.000 de euro pentru transferul goalkeeper-ului român Ciprian Tătăruşanu, de la Olympique Lyon, anunţă presa franceză.

L'Equipe a aflat detaliile transferului lui Ciprian Tătăruşanu, duoă ce presa din Italia a anunţat miercuri că internaţionalul român va semna cu AC Milan.

Nemulţumit că este rezerva lui Anthony Lopes şi că a jucat doar şase meciuri în sezonul precedent, Ciprian Tătăruşanu a cerut conducerii să fie lăsat să plece, iar şefii lui Lyon au acceptat.

Paolo Maldini a negociat transferul lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan

L'Equipe notează că legendarul Paolo Maldini, directorul tehnic al lui AC Milan, a fost cel care a negociat cu Juninho, directorul sportiv al francezilor, pentru transferul lui Tătăruşanu, portarul român fiind apreciat pentru evoluţiile avute la Fiorentina, între 2014 şi 2017.

Mutarea se va face pentru jumătate de milion de euro, iar Ciprian Tătăruşanu va semna un contract valabil trei ani, după efectuarea vizitei medicale.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele