Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

S-a aflat cine este propunerea, pentru funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului

Special Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20245485/1/mts.jpg

În şedinţa de luni, Consiliul Permanent al Uniunii a desemnat-o pe Kacsó-Doboly Izabella-Mária în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, a transmis UDMR, într-un comunicat de presă. Ea îl înlocuieşte pe Oltean Csongor, care şi-a depus demisia în 4 iunie, după ce a fost prins de conducând sub influenţa alcoolului.

Kacsó-Doboly Izabella-Mária s-a născut la Hunedoara, are 37 de ani, de profesie este jurist.

Conform sursei citate, a studiat la Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Drept, respectiv la Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, unde a studiat Ştiinţe Europene şi Internaţionale.  A absolvit Colegiul de economie şi drept Mikó Imre. Cursurile de masterat le-a urmat la Universitatea Babeş-Bolyai, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, unde a obţinut diplomă în Technici avansate ale comunicării, iar la Universitatea din Petroşani a absolvit cursurile masterale de Administraţie Publică şi Dezvoltare Comunitară. Şi-a finalizat studiile postuniversitare la Universitatea de Vest din Timişoara pe domeniul Managementul Resurselor Educaţionale pentru Tineret.

Între 1997 şi 1999 a fost vicepreşedinte al Organizaţiei Maghiare a Tineretului Democrat din Hunedoara, iar în 2000 a fondat Consiliul Elevilor Maghiari din Deva, numele actual este Consiliul Elevilor “Hauer Erik”. A participat şi la Organizaţia naţională a elevilor în calitate de vicepreşedinte (MAKOSZ- Uniunea Liceenilor Maghiari din România). Între 2012-2015 a fost preşedintele Comitetului de monitorizare a Regulamentului  Conferinţei Tineretului Maghiar din România, din 2017 este membru al consiliului de conducere. Din 2017 este preşedintele HUMMIT (Consiliul Tineretului Maghiar din Judeţul Hunedoara), iar din 2019 este vicepreşedintele de tineret al UDMR al judeţului Hunedoara.

Din 2010 a lucrat la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara pe diferite funcţii: în calitate de consilier pentru tineret, director executiv adjunct, actual director executiv, mai indică sursa menţionată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele