Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

S-a aflat cine sunt cei şapte jucători de la FCSB care s-au vaccinat. Unul singur s-a imunizat, după ce a semnat cu trupa lui Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20557133/1/fcsb.jpg

FCSB are o rată de vaccinare scăzută în rândul fotbaliştilor, acesta fiind şi motivul pentru care elevii lui Toni Petrea nu au plecat în cantonament în străinătate şi au preferat să se pregătească la Berceni. Cei de la Fanatik au aflat cine sunt singurii jucători care au decis să se imunizeze anti-Covid.

Aceştia sunt: Claudiu Keşeru, Vinicius, Mamut, Burlacu, Haruţ, Valentin Gheorghe şi Dumiter.

Sursa mai sus citată scrie că în afara lui Haruţ, ceilalţi jucători s-au vaccinat înainte să semneze cu FCSB.

Numărul mic de jucători imunizaţi are legătură cu faptul că Gigi Becali nu este de acord cu această metodă, însă el nu le-a impus fotbaliştilor săi să nu se imunizeze.

„Avem şapte vaccinaţi şi opt trecuţi prin boală. 15 dintr-un lot de 28, care suntem acum. Ceilalţi, toţi, cu o singură excepţie, au făcut în 2020, dar riscul de reinfectare e mult mai mic decât riscul de infectare al unuia care n-a făcut”, a declarat Stoica la Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele