Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

S-a aflat! De ce au picat negocierile dintre FRF şi Răzvan Lucescu. Ce sumă trebuia să achite Burleanu

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20487037/1/noname.jpg

FRF caută înlocuitor pentru Mirel Rădoi la naţionala României şi unul dintre numele de pe listă a fost Răzvan Lucescu.

Şefii de la Federaţie s-au deplasat la Salonic pentru a sta de vorba cu antrenorul lui PAOK şi pentru a da start negocierilor. Deşi s-a vehiculat că Lucescu Jr. Ar avea o clauză de 7 milioane de euro, se pare că lucrurile nu stau aşa.

Potrivit Prosport, Răzvan are o clauză de 800.000 de euro la PAOK. Suma nu este una imensă, însă Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au sistat orice discuţie când li s-a prezentat această informaţie. Au afirmat direct că nu-şi pot permite achitarea acestei sume. 

Acum se vorbeşte despre două nume pentru a prelua banca României: Adrian Mutu şi Edi Iordănescu. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri