Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

S-a aflat de ce Ianis Hagi a fost doar rezevă în ultimul meci de campionat

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19495705/1/hag.jpg

Rangers FC a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1 (3-0), formaţia Motherwell, în etapa a noua din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve de către Steven Gerrard, însă internaţionalul român a intrat în ultimul sfert de oră al întâlnirii şi a pasat decisiv la golul de 5-0, marcat de Cedric Itten, în minutul 80. Românul a atins mingea cu capul după un corner, iar balonul a ajuns la Itten, care a înscris.

Gary McAllister, antrenorul secund al celor de la Rangers a declarat că internaţionalul român a fost menajat, pentru a fi la cel mai înalt nivel contra celor de la Galatasaray, în play-off-ul Europa League.

„Ianis a jucat din primul minut în toate cele 10 meciuri din acest seozn. Cu Galatasaray ne aşteaptă un meci foarte important. De aceea a fost odihnit acum, pentru a fi în cea mai bună formă cu Galatasaray”, a spus Gary McAllister, potrivit Hurriyet.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele