Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

S-A ANUNŢAT NUMELE ARBITRULUI CARE VA CONDUCE MECIUL ROMÂNIEI CU INSULELE FEROE

Video Publicat pe 10 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231750/1/aliyar-aghayev.jpg

O brigadă de arbitri din Azerbaidjan avându-l la centru pe Aliyar Aghayev a fost desemnată de UEFA să conducă meciul Insulele Feroe-România, din preliminariile EURO 2020.

Aghayev va fi ajutat la cele două linii de Zeynal Zeynavol şi Akif Amirali, iar al patrulea oficial a fost desemnat Rahim Hasanov. Aghayev nu a mai arbitrat naţionala României, însă a condus două meciuri internaţionale în care au fost implicate două echipe de club româneşti. Este vorba despre AS Roma-Astra Giurgiu, scor 4-0, în grupele Europa League, 2016, şi FCSB-Viktoria Plzen, scor 2-2, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, un an mai târziu.

Partida Insulele Feroe - România contează pentru grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020 şi se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, la Torshavn.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele