Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

S-a decis cine organizează Campionatul European de handbal feminin după retragerea Norvegiei

Handbal Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19626605/1/romania-handbal.jpg

Danemarca va organiza în întregime Campionatul European de handbal feminin după ce a renunţat Norvegia, care era co-organizatoare, informează EHF.

"După zile de consultări şi negocieri intense, s-a confirmat luni (23 noiembrie) că Danemarca va găzdui toate grupele Women EHF EURO 2020, programat în perioada 3-20 decembrie 2020. A doua sală, pe lângă deja confirmata Jyske Bank Boxen din Herning, este Sydbank Arena din Kolding, care va găzdui echipele grupelor C şi D din runda preliminară şi o grupă din runda principală. Faza finală se va juca la Herning", a precizat EHF.

Norvegia a anunţat în urmă cu o săptămână că nu poate organiza meciuri în cadrul CE din cauza pandemiei de coronavirus.

Naţionala României era repartizată la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, şi trebuie să joace cu Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie). Acum, tricolorele vor evolua la Kolding, după acelaşi program.

Norvegia găzduia două grupe din runda preliminară, una din runda principală, semifinalele şi finala. Celelalte meciuri erau programate în Danemarca.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele