Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma

Tenis Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19487898/1/simonahalep.jpg

Ilie Năstase a făcut câteva declaraţii după ce Simona Halep s-a impus la WTA Roma. Fostul mare tenismen a dat peste nas celor care au declarat că succesul a fost facilitat de abandonul Pliskovei, precizând că Halep a avut un joc extrem de solid.

Din punctul lui de vedere, tot turneul sportiva noastră a avut prestaţii foarte bune, care îi vor da un plus de moral pentru Marele Şlem de la Roland Garros.

Ce mai e de spus la acest scor? Acum, nu ştiu cat de accidentată e această fată (n.r. Pliskova), însă oricum ar fi, la 6-0, 2-1, nu poţi să iei din merite Simonei. A abandonat, e problema ei. Dacă ne uităm la scor, înseamnă că cineva a jucat bine. 

Acum, vine Roland Garros, care va conta cu adevărat. Însă şi Roma e un turneu foarte important, o felicit pe Halep. Păcat că nu au fost spectatori (n.r. doar 1.000 de persoane au putut asista la finala din capitala Italiei), asta diminuează din spectacol. Sunt meciuri de antrenament, aşa par, la fel ca în celelalte sporturi. 

Roma s-a dus, gata, e în spate, trebuie s-o ia de la început, de jos, aşa cum se spune. Sigur că e bine că a intrat în formă la Roland Garros, însă asta nu-i va garanta succesul la Paris”, a declarat Năstase pentru GSP.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, luni, turneul de la Roma pentru prima dată, după ce jucătoarea cehă Karolina Plsikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Pentru Halep urmează participarea la French Open, care va începe duminică.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele