Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

S-a îmbogăţit doar din bonusuri! Suma uriaşă primită de Dan Petrescu pentru câştigarea titlului şi calificarea în grupele Europa League

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19569033/1/dan.jpg

CFR Cluj primeşte vizita echipei elveţiene Young Boys Berna, de la ora 22:00, în direct la Look Sport+, în runda a doua din Grupa A a Europa League. Antrenorul de la Young Boys Berna, Gerardo Seoane, nu va putea conta pe şapte jucători, care nu au făcut deplasarea la Cluj.

Chiar înainte de marele meci, întreaga echipă şi-a primit restanţele salariale dar şi bonusurile de performanţă.

Cel mai norocos este antrenorul Dan Petrescu. ”Bursucul” a încasat numai din bonusuri 300.000 de euro pentru câştigarea campionatului şi alţii 500.000 de euro pentru accederea în grupele Europa League, anunţă ProSport.

Echipe probabile: 

  • CFR: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Djokovic – Păun – Rondon, Debeljuh
  • Young Boys: Von Ballmoos - Bürgi, Lustenberger, Zesige, Hefti - Rieder, Sierro, Maceiras, Fassnacht - Nsame, Ngamaleu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele