Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

S-a încheiat seria neagră pentru FC U Craiova. Mutu: "Echipa a avut o atitudine corectă" Declaraţie de dragoste pentru fanii Petrolului | VIDEO

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20402690/1/petrolul-ploiesti-fc-u-craiova-cupa-romaniei-21-09-2021-5.jpg

FC U Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după victoria de la Ploieşti cu Petrolul, scor 1-0, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro. Antrenorul echipei oltene, Adrian Mutu, a declarat că jucătorii săi trebuie să abordeze meciurile mai relaxaţi.

Terell Ondaan a înscris în minutul 52 pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Gazdele au ratat mai multe ocazii importante.

Este un succes important pentru echipa pregătită de către Adrian Mutu, care are 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

"E importantă victoria pentru moralul nostru şi, bineînţeles, pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat, zic eu. Atunci când lipsesc rezultatele, ai nevoie să te legi de orice victorie. Este o victorie binevenită, în faţa unei echipe foarte bune. Nu degeaba e Petrolul pe primul loc în Liga 2. A fost un ritm foarte bun, de Liga 1.

Am fost mult mai atenţi la fazele fixe, în rest nu cred că au avut situaţii clare de a marca. Am controlat jocul, echipa a avut o atitudine corectă, îi felicit pe băieţi. De mâine de gândim la meciul cu Botoşani, pentru că trebuie să luăm puncte în campionat. Deocamdată, băieţii mei se exprimă cu trac şi nu reuşesc faze precum cea de la golul din seara asta. Trebuie să fie mai relaxaţi, pentru că au calitate. A fost o serie de pase frumoase şi un şut pe măsură al lui Ondaan.

Câteodată, ai nevoie de confirmări pentru ceea ce faci. Lucrăm foarte bine în timpul săptămânii, dar au fost nişte rezultate care n-au fost de partea noastră, n-am reuşit să strângem atât de multe puncte cum am fi meritat. Am reuşit o victorie foarte bună pentru moral. Ne aşteaptă o deplasare importantă şi sper să scoatem puncte", a spus Adrian Mutu, la finalul partidei de la Ploieşti.

Pentru FC U Craiova urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani, programat pe 26 septembrie, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+.

Declaraţie de dragoste pentru fanii Petrolului: “Îi aşteptăm în Liga 1”

Adrian Mutu (42 de ani) a fost întâmpinat cu căldură de către fanii Petrolului, care n-au uitat că ‘Briliantul’ a jucat la echipa din Ploieşti în 2014. Acum, Petrolul este liderul clasamentului Ligii 2.

“A fost o seară foarte frumoasă, ştiu cum sunt suporterii de la Ploieşti, i-am salutat la sfârşitul meciului. E o atmosferă de Liga 1, îi aşteptăm să vină în Liga 1! Aşa cum au început campionat şi ce suporteri au, merită, este o echipă de tradiţie. Suporterii merită felicitaţi pentru atmosfera pe care o fac şi le urez baftă”, a precizat Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri