Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

S-a întors cu stil! VIDEO | Puşcaş, gol pentru Reading în primul meci după revenire

Stranieri Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20036251/1/gp.jpg


Reading a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Blackburn, în etapa a XXXIV-a a campionatului englez Championship.
 
Revenit pe teren după o accidentare, George Puşcaş a fost titular şi a marcat, în minutul 24.


 
 
Internaţionalul român, în vârstă de 24 de ani, a jucat ultima dată la 7 noiembrie 2020. El a suferit o "hernie sportivă" (pubalgie atletică, o afecţiune a muşchilor inghinali).
 
O altă veste bună pentru selecţionerul Mirel Rădoi în vederea meciurior din preliminariile Cupei Modniale din 2022, programate la finalul acestei luni, este că Puşcaş a jucat tot meciul.
 
În urma acestui succes, Reading se menţine pe locul 5, de baraj pentru promovarea în Premier League, cu 57 de puncte, la şase puncte de Brentford, de pe locul 2, care duce direct în prima ligă. Lider este Norwich City, cu 70 de puncte.
 
Blackburn ocupă locul 15, cu 40 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele