Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!

Liga I Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19626804/1/albes-anamaria-prodan.jpg


Forma foarte proastă pe care o traversează Hermannstadt a făcut-o pe Anamaria Prodan să ceară demiterea lui Ruben Albes, 35 de ani, antrenorul spaniol pe care chiar ea l-a adus la Sibiu pentru a-l înlocui pe Vasile Miriuţă. Iar soţia lui Reghecampf a mers chiar mai departe şi l-a ofertat pe Florin Bratu, dar Claudiu Rotar, celălalt finanţator al clubului, s-a opus rocadei de pe banca tehnică!
 
Incapabil să câştige de la finalul lui septembrie, Albes nu mai beneficiază de creditul Anamariei Prodan, iar ProSport anunţă că soţia lui Laurenţiu Reghecampf a propus demiterea ibericului chiar înaintea meciului cu Astra, pierdut duminică, 0-1 la Mediaş. Iar alesul agentului de jucători a fost Florin Bratu, antrenor din generaţia tânără pe care-l impresariază încă de la începutul carierei şi care, de curând, a fost pus pe liber de divizionara secundă Concordia Chiajna.

Rotar s-a opus demiterii lui Albes, relaţiile cu Anamaria Prodan s-au răcit

Doar că Anamaria Prodan s-a lovit de refuzul lui Claudiu Rotar, partenerul ei din conducerea clubului sibian. Rotar a considerat că, în ciuda celor trei înfrângeri în ultimele patru meciuri şi a unui joc care lasă de dorit, Albes nu ar trebui în niciun caz să fie înlocuit cu Florin Bratu, antrenor care în ultima vreme nu a confirmat la niciuna dintre echipele pe la care a trecut. Iar disensiunile au dus la o mică ruptură la nivel administrativ, Anamaria Prodan luând chiar în calcul să se depărteze uşor-uşor de clubul în fruntea căruia a numit-o pe fiica sa, Rebeca.
 
După un start bun în fotbalul românesc şi o salvare fără emoţii a lui Hermansntadt de la retrogradare, Ruben Albes a strâns doar 11 puncte în primele 11 etape ale noii stagiuni, suficient pentru locul al 12-lea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele