Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

S-a stabilit când se joacă Atalanta - Villarreal, amânat miercuri, din cauza zăpezii

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20499028/1/ninge.jpg

Meciul Atalanta - Villarreal, ultimul din faza grupelor Ligii Campionilor se va disputa, joi, de la ora 20.00, a stabilit UEFA.

Programată iniţial, miercuri, de la ora 22.00, întâlnirea a fost amânată din cauza ninsorii puternice care a căzut la Bergamo.

Partida a fost mai întâi amânată 20 de minute, apoi arbitrul englez Anthony Taylor a stabilit că meciul nu se poate disputa.

Acest joc va decide a doua echipă din Grupă F calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după Manchester United (1-1, miercuri, acasă, cu Young Boys Berna). Gazdele trebuie să se impună pentru a trece în faza următoare a competiţiei, altfel vor juca în 16-imile Ligii Europa.

Clasamenul grupei este următorul 1. Manchester United – 11 puncte, 2. Villarreal – 7 puncte, 3. Atalanta – 6 puncte, 4. Young Boys – 5 puncte. Primele două clasate la finalul grupei vor evolua în optimile Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri