Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

S-a stabilit data de debut a ”Ligii Florilor”. Când are loc primul meci al echipei României

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19480569/1/hand.jpg

Liga Naţională de handbal feminin debutează în 7-8 octombrie; naţionala, amicale cu Serbia

FR Handbal a anunţat luni, după şedinţa Consiliului de Administraţie, că Liga Naţională feminină va debuta în 7-8 octombrie, cu un turneu care include primele două etape. De asemenea, naţionala feminină, calificată la CE din decembrie va disputa două amicale cu Serbia în luna octombrie.

Liga Naţională feminină va debuta cu turneul din 7-8 octombrie, în care sunt incluse primele două etape ale sezonului 2020-2021. Turneul doi va include patru etape, între 29 octombrie-3 noiembrie, iar al treilea turneu va avea din nou două etape, în 18-19 noiembrie. Competiţia se va întrerupe apoi datorită participării naţionalei feminine la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia.

La masculin, deja anunţatul debut din 15-17 septembrie, la turneul de la Sf. Gheorghe, cu primele trei etape, Liga va continua în acelaşi sistem. Turneul al doilea va include şase etape, în perioada 4-11 octombrie.

De asemenea, tot în şedinţa CA de luni s-a stabilit şi că naţionala feminină va disputa partide amicale cu Serbia, la Craiova, între 2-5 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele