Ultima oră
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"

S-a terminat un nou termen în procesul excluderii lui Manchester City din Liga Campionilor. Data la care englezii află dacă se "dezintegrează" sau nu

Champions League Publicat pe 11 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19388138/1/kyle-walker-kevin-de-bruyne.jpg

 
Exclusă timp de două sezoane din Liga Campionilor, Manchester City mai are de aşteptat până la mijlocul lunii iulie pentru a afla dacă apelul îi este admis.
 
Problemele cu fair play-ul financiar au dus, în cele din urmă, la excluderea echipei lui Pep Guardiola din cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, iar joi a avut loc o teleconferinţă la care au participat reprezentanţii UEFA, cei ai campioanei en-titre din Anglia, dar şi trei judecători de la TAS. Au fost ascultate argumentele ambelor părţi, iar decizia finală va fi anunţată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv la jumătatea lunii iulie. Până atunci, incertitudinea va continua să planeze asupra clubului din Manchester.
 
În cazul în care decizia va fi menţinută, ea va avea un impact devastator pentru afacerea şeicilor miliardari ai lui City. Deja mulţi jucători, în frunte cu Kevin de Bruyne şi-au manifestat intenţia de a pleca de pe Etihad dacă vor fi privaţi de şansa de a se bate pentru marele trofeu al Ligii Campionilor, iar pierderile financiare vor fi şi ele pe măsură. 
 
Dacă City primeşte aviz negativ de la TAS, locul ei în sezonul viitor al Ligii Campionilor va fi luat de ocupanta locului al cincilea din Premier League, în cazul foarte, foarte probabil în care trupa lui Pep Guardiola va termina între primele patru. În actualul sezon al Ligii, care poate fi şi ultima şansă a lui Guardiola ca manager al lui City, englezii sunt aproape de Final 8, după ce au câştigat, 2-1 pe Santiago Bernabeu, turul optimilor de finală cu Real Madrid.
mail-share icon Email
viewscnt