Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

S-a terminat un nou termen în procesul excluderii lui Manchester City din Liga Campionilor. Data la care englezii află dacă se "dezintegrează" sau nu

Champions League Publicat pe 11 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19388138/1/kyle-walker-kevin-de-bruyne.jpg

 
Exclusă timp de două sezoane din Liga Campionilor, Manchester City mai are de aşteptat până la mijlocul lunii iulie pentru a afla dacă apelul îi este admis.
 
Problemele cu fair play-ul financiar au dus, în cele din urmă, la excluderea echipei lui Pep Guardiola din cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, iar joi a avut loc o teleconferinţă la care au participat reprezentanţii UEFA, cei ai campioanei en-titre din Anglia, dar şi trei judecători de la TAS. Au fost ascultate argumentele ambelor părţi, iar decizia finală va fi anunţată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv la jumătatea lunii iulie. Până atunci, incertitudinea va continua să planeze asupra clubului din Manchester.
 
În cazul în care decizia va fi menţinută, ea va avea un impact devastator pentru afacerea şeicilor miliardari ai lui City. Deja mulţi jucători, în frunte cu Kevin de Bruyne şi-au manifestat intenţia de a pleca de pe Etihad dacă vor fi privaţi de şansa de a se bate pentru marele trofeu al Ligii Campionilor, iar pierderile financiare vor fi şi ele pe măsură. 
 
Dacă City primeşte aviz negativ de la TAS, locul ei în sezonul viitor al Ligii Campionilor va fi luat de ocupanta locului al cincilea din Premier League, în cazul foarte, foarte probabil în care trupa lui Pep Guardiola va termina între primele patru. În actualul sezon al Ligii, care poate fi şi ultima şansă a lui Guardiola ca manager al lui City, englezii sunt aproape de Final 8, după ce au câştigat, 2-1 pe Santiago Bernabeu, turul optimilor de finală cu Real Madrid.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri