Ultima oră
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia

S-au încheiat discuţiile între David Alaba şi Real Madrid! Anunţul presei din Spania

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19908078/2/alaba-real.jpg

Fundaşul austriac David Alaba (28 de ani) s-a înţeles cu Real Madrid pentru un transfer în această vară, potrivit Marca. Jucătorul echipei Bayern Munchen este în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă.

Conform sursei citate, Real Madrid i-a oferit lui Alaba un salariu anual de 11 milioane de euro şi un contract pe patru sezoane.

Internaţionalul austriac, impresariat de israelianul Pini Zahavi, a efectuat deja vizita medicală la clubul spaniol.

Manchester City, Paris Saint-Germain, Liverpool şi Chelsea au fost interesate să-l transfere pe Alaba. În plus, Bayern Munchen i-a făcut trei oferte de prelungire a contractului, în ultimele luni, toate fiind refuzate de către austriac.

David Alaba era una dintre principalele ţinte de transfer pentru Zinedine Zidane, care poate rezolva două poziţii deficitare la Real Madrid, dintr-o singură lovitură. Internaţionalul austriac poate juca atât ca fundaş stânga, cât şi pe postul de fundaş central.

Potrivit Marca, Pau Torres de la Villarreal, Jules Kounde şi Diego Carlos de la Sevilla au fost celelalte ţinte de transfer pentru Real Madrid.

Cotat de Transfermarkt la 65 de milioane de euro, David Alaba joacă pentru Bayern Munchen din 2008 şi are 404 meciuri oficiale, 32 de goluri şi 49 de pase decisive.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19908078/1/alaba-marca.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele