Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

S-au stabilit meciurile din ”sferturile” Cupei României la baschet masculin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20476536/1/petrica.jpg

Partidele din faza sferturilor de finală a Cupei României la baschet masculin au fost decise luni, prin tragere la sorţi, la sediul FRB.

Conform tragerii la sorţi, în sferturi se vor duela: Athletic Constanţa - CSM Galaţi, Dinamo Bucureşti - ”U” BT Cluj, SCM Timişoara - SCMU Craiova şi CSO Voluntari/CSM Târgu Jiu - CSU Sibiu.

Din turul anterior a mai rămas de jucat returul dintre CSO Voluntari-CSM Târgu Jiu, amânat în perioada participării celor de la CSO în cupele europene. În tur, Voluntari s-a impus cu scorul de 92-66.

Meciurile din sferturi sunt programate între 27 şi 30 decembrie, pentru un loc la Turneul Final Four, care va avea loc între 17-19 februarie 2022.

Trofeul Cupa României este deţinut de CSO Voluntari, care l-a câştigat pentru prima dată în 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele