Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Să înceapă licitaţia! Mijlocaşul care a impresionat Liga 1 vrea să plece la FCSB sau CFR

Superliga Publicat pe 13 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19360269/2/valentin-gheorghe.jpg

Mijlocaşul de bandă Valentin Gheorghe (23 de ani), legitimat la Astra Giurgiu, aşteaptă să facă pasul la o echipă cu care să se bată cu şanse reale la titlu în Liga 1. Fotbalistul a declarat că e mulţumit de sezonul pe care l-a făcut până acum şi e gata de o mutare importantă pentru cariera sa, la FCSB sau CFR Cluj. ”Sunt echipe care atrag”- spune Gheorghe.

Reuşitele din actuala stagiune îl fac pe jucătorul Astrei să viseze cu ochii deschişi la titlul de cel mai bun marcator. Dacă va ajunge la FCSB, aşteaptă să facă pereche cu Florinel Coman. Să transforme vicecampioana într-o echipă foarte rapidă în benzi.  ”Aş face faţă la orice echipă din România. De aceea muncesc în fiecare zi, să fiu din ce în ce mai bun, să joc la o echipă de top din România sau din străinătate. FCSB şi CFR Cluj sunt echipele care atrag cel mai mult.

Este primul meu obiectiv pe plan personal, să devin golgheterul campionatului. Nu sunt departe, sunt la două goluri şi dacă voi avea o formă bună, voi marca repede, cu siguranţă mă voi bate acolo. Eu şi Florinel Coman suntem jucători diferiţi, fiecare are plusuri şi minusuri, dar suntem de aceeaşi calitate. Eu îmi doresc să fiu cel mai bun jucător din Liga 1 aşa că nu vreau să mă compar sau să îl supăr pe Florinel că e prietenul meu. Dacă eu şi Alibec nu ieşim golgheteri, să ieşim campioni împreună”, a spus Valentin Gheorghe, la ProSport Live.

Valentin Gheorghe are un sezon excelent. E în vârful carierei, după ce în 26 de meciuri a marcat de 11 ori şi a oferit colegilor săi două pase decisive. De altfel, evoluţiile sale au fost remarcate şi de site-ul de specialitate transfermarkt.com, care i-a oferit o cotă de piaţă de peste un milion de euro, cea mai bună de când s-a apucat de fotbal. Din cauza pandemiei şi a pauzei, aceasta a căzut la 900.000 de euro, aşa cum s-a întâmplat în cazul tuturor fotbaliştilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele