Ultima oră
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun! Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+. Silviu Lung face un meci bun!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

"Să-l întrebi asta pe Messi după un zbor de 12 ore e lipsă de respect!" Koeman explică de ce a "explodat" starul Barcelonei

Barcelona Publicat pe vineri, 16:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19623786/1/messi-suparat.jpg

Ronald Koeman îl susţine pe Messi după ultima ieşire a argentinianului şi spune că modul în care a fost tratat starul Barcelonei denotă lipsă de respect.

"Sunt sătul să aud mereu că eu sunt problema la Barcelona", e declaraţia lui Messi care a făcut înconjurul planetei, însă Koeman spune că replica a fost perfect justificată.

Răspunsul lui Messi a venit la o întrebare privind o declaraţie dată de un presupus colaborator al lui Griezmann, care îl arăta pe Messi cu degetul pentru forma slabă arătată de francez la Barcelona.

"Pot să înţeleg de ce Leo era atât de furios. Venea după un zbor extrem de lung şi să-i pui astfel de întrebări în această situaţie e lipsit de respect.

Poate ăsta a fost planul, să nască o controversă. Nu am văzut nimic în vestiar care să indice o problemă între Messi şi Griezmann. Persoana care a vorbit nu mai  lucrează cu Griezmann de ani buni. E un rahat (ce a zis)...
", a spus Koeman.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele