Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

"Să uite, să nu mai vorbească niciodată despre familia noastră". Reghe, mesaj clar pentru Becali, după conflictul public cu Anamaria Prodan

Superliga Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19935377/1/reghecampf.jpg
 
Conflictul public iscat între Anamaria Prodan şi verii Gigi şi Giovani Becali, în urma transferului de 13 milioane de euro al lui Dennis Man la Parma, a a atras şi o primă reacţie din partea lui Laurenţiu Reghecampf.
 
Aşteptat să semneze cu Craiova şi să devină rivalul lui Gigi Becali, cel căruia, în trecut, i-a adus titluri de campion în Casa Liga 1, tehnicianul a avut o poziţie cât se poate de clară, dezvăluită de Anamaria Prodan: "Laurenţiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot, şi l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată", a declarat impresara, joi, pentru cei de la AS.ro.
 
Relaţia de prietenie dintre familia Prodan-Reghecampf şi Gigi Becali pare că s-a rupt definitiv, mai ales că joi dimineaţă finanţatorul clubului bucureştean a avut un atac sexist la adresa celei care-i reprezintă interesele lui Dennis Man. A declarat că nu va mai discuta niciodată cu Anamaria Prodan, dar şi că meritele transferului lui Man la Parma îi aparţin vărului său, Giovani Becali. De partea cealaltă, soţia lui Reghecampf l-a numit "om mic" pe Becali, pe care-l acuză că încearcă să-i ia din merite.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele