Ultima oră
A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua” A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”
Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut
KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România KuPS, un adversar facil, dacă este tratat de CFR cu seriozitate. Formă bună în campionat, dar lot de nivelul Ligii 2 din România
Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător” Antrenorul lui KuPs recunoaşte superioritatea celor de la CFR Cluj. ”Au o echipă bună, cu jucători foarte buni, aşa că nu pot alege un singur jucător”
Negocierile, confirmate! Dinamo îşi ia fotbalist de naţională Negocierile, confirmate! Dinamo îşi ia fotbalist de naţională
”Mi-a plăcut foarte tare să joc aici şi mă gândesc deja la următoarea partidă”. Simona Halep, foarte motivată la Roland-Garros, după succesul cu Irina Begu ”Mi-a plăcut foarte tare să joc aici şi mă gândesc deja la următoarea partidă”. Simona Halep, foarte motivată la Roland-Garros, după succesul cu Irina Begu

"Să vină VAR în România!" Marea dorinţă a lui Dan Petrescu după titlul câştigat în Liga 1: "Aşa nu mai stăteam să jucăm la ultimul meci..."

Liga I Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19444077/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu a devenit pentru a treia oară consecutiv cu CFR Cluj, după ce s-a impus în meciul decisiv de la Craiova, scor 3-1.

Bursucul nu e sigur că va rămâne la CFR şi pentru sezonul viitor, dar cere implementarea cât mai rapid a sistemului VAR în Casa Liga 1, convins fiind că echipa sa ar fi tranşat mult mai rapid lupta la titlu.

Petrescu cere VAR în Liga 1

"Va fi aproape imposibil să repetam ce am făcut anul trecut. În România nu sunt bani, noi nu înteleg de ce trebuie să avem pretenţii, nu avem bani. Noi nu avem cum să ne batem cu echipele mari. Ce am facut anul trecut (n.r. în cupele europene) e un miracol"

Eu aş fi preferat 18 echipe şi fără playoff şi playout. Şi dacă, doamne fereste, se mai face playoff şi playout, lăsaţi-ne punctele, vă rog frumos! Lăsaţi-ne punctele!

Şi mai am o rugăminte: să vina VAR în Romania, că în toate ţările e VAR. Daca noi aveam VAR, nu mai stăteam la ultimul meci să jucăm. Eram de mult campioni", a declarat Dan Petrescu, citat de Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga I

Ultimele articole Toate articolele