Ultima oră
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice

”Săgeţi otrăvite” ale lui Karius către Alisson. Nu mai vrea la Liverpool dar se răzbună pe omul care i-a luat locul

Liverpool Publicat pe 12 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19389226/1/karius.jpg

Loris Karius nu crede că în momentul de faţă e un portar care să iasă atât de mult în evindenţă, în acest sezon, chiar dacă mulţi specialişti consideră că Alisson este cu mult peste tot ce au echipele mari ale Europei la ora actuală. Karius a spus, în cadrul unui interviu, că Neuer, în ultimii ani, a făcut faţă cu brio la cel mai înalt nivel, dar că în ultima perioadă a avut evoluţii oscilante. Nu a mai rămas în aceeaşi formă, deşi părea că va avea continuitate în prestaţii.

Karius îl apreciază şi pe portarul Barcelonei, Stegen, care a ţinut echipa ”în viaţă” în anumite momente ale sezonului. ”În acest moment nu există niciun portar în lume care să se evidenţieze în faţa celorlalţi precum o făcea Manuel Neuer în urmă cu câţiva ani, cum apăra el. Neuer se exprimă la cel mai înalt nivel, Ter Stegen are evoluţii bune la Barcelona, Alisson a făcut o treabă excelentă anul trecut”, a spus germanul pentru transfermarkt.com.

Loris Karius (26 de ani) se va întoarce la Liverpool, după ce contractul de împrumut la Beşiktaş nu va mai continua. Portarul a dezvăluit faptul că s-a simţit foarte bine în Turcia şi chiar ar fi vrut să termine sezonul acolo. Din păcate, pandemia afectează financiar clubul şi a fost nevoit să renunţe la Karius, pentru a putea să reducă din cheltuieli.

Portarul a propus ca salariul să fie diminuat, dar oficialii tot nu au acceptat. Au considerat că nu îl pot suporta pe perioada pauzei. Totuşi, Karius ar putea ajunge la Beşiktaş în vară definitiv, nu sub formă de împrumut. Liverpool nu îl mai vrea. ”Este păcat că se termină aşa, dar trebuie să ştiţi că am încercat să rezolv această situaţie fără probleme. Am avut foarte multă răbdare şi am vorbit constant cu conducerea. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul trecut. Din păcate, nu au încercat să rezolve această situaţie şi chiar au refuzat propunerea mea de a avea un salariu mai mic.

Este important pentru mine să ştiţi că mi-a plăcut să joc la Beşiktaş. Clubul trebuie să fie mândru să aibă fani atât de pasionaţi. Voi întotdeauna m-aţi susţinut la bine şi la rău şi o să vă ţin minte pentru totdeauna. De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor, antrenorilor şi tuturor oamenilor care lucrează pentru club. M-aţi primit cu braţele deschise încă din prima zi", a scris Loris Karius. 

Karius a fost cedat la Beşiktaş în 2018. În cei doi ani, a prins 67 de meciuri şi a terminat fără gol primit 14 confruntări.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele