Ultima oră
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal
Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma
Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală" Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală"
Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei

Salariu de 2,5 milioane de euro pe an pentru Balotelli. Superoferta transmisă impresarului Mino Raiola

Serie A Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19446553/1/balo.jpg


Mario Balotelli, 29 de ani, ar avea pe masă o ofertă foarte consistentă de la Beşiktaş: 2,5 milioane de euro pe an. Iar negocierile au început deja!
 
Indicat drept cel ce ar putea fi marele transfer din istoria fotbalului românesc, SuperMario are şanse infime să vină la CFR Cluj, aşa cum şi-ar fi dorit Neluţu Varga. Luni, presa din Italia, prin jurnalistul Nicolo Schira, a anunţat că atacantul italian a intrat pe lista lui Beşiktaş Istanbul.
 
Conform informaţiilor publicate de Schira, başkanii lui Beşiktaş au avut primele contacte cu celebrul Mino Raiola, impresarul lui SuperMario, şi au propus un salariu anual de 2,5 milioane de euro, plus bonusuri, sumă la care o echipă precum CFR Cluj nici nu îndrăzneşte să viseze.
 
De altfel, Balotelli primea un salariu imens pentru Casa Liga 1 şi la Brescia, echipă retrogradată în Serie A, unde încasa un milion de euro anual.
 
Balotelli devine liber de contract după despărţirea de Brescia, iar acesta este unul dintre argumentele pentru care turcii îşi permit să-i ofere un asemenea salariu, întrucât nu sunt nevoiţi să plătească şi o sumă de transfer pentru vfostul vârf de la Inter, Milan, City şi Liverpool.

În afară de Beşiktaş, Balotelli mai e dorit în Brazilia, la Flamengo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele